Διαγωνισμός Ποίησης (η συνέχεια...)
Σελίδα 1 από 1
Διαγωνισμός Ποίησης (η συνέχεια...)
Το Κονταροχτύπημα των Ζαννειοποιητών συνεχίζεται (επισήμως) στην παρούσα σελίδα...
Οι υποψήφιοι κοντοτιέροι έχουν δικαίωμα να παραθέσουν όσα περισσότερα ποιήματα μπορούν καθώς το έπαθλο είναι μονάχα η δόξα ή ακόμα και κάποια δεσποσύνη (μεσαιωνικής ομορφιάς) που θα διαλέξουν οι ίδιοι μετά το τέλος της αναμέτρησης...
Ο διαγωνισμός κρατάει επ αόριστον, (προς το παρόν) καθώς είμαι αναγκασμένος να παίρνω μόνος μου πρωτοβουλίες (για κάθε θέμα που έχει να κάνει με τη σελίδα αυτή) πράγμα που με κουράζει απίστευτα...
Τα ποιήματα που δεχόμαστε πρέπει να είναι λυπητερά, ερωτικα απελπισμένα και απεγνωσμένα καθώς αυτός ήταν ο αρχικός όρος του διαγωνισμού (που άρχισε θεωρητικά τέλη Μαρτίου)... Επίσης να σας αναφέρω την απόφαση της Αρχισυνταξίας αυτολεξεί:
"αβαντάζ θα έχουν τα κύκνεια άσματα..."
(αρχικό θέμα στο μπλογκ: κλικ-κλικ )
Ας αρχίσει το κονταροχτύπημα λοιπόν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μοντεχρήστος 2 στις Παρ Αυγ 20, 2010 2:53 am, 2 φορές συνολικά
Απ: Διαγωνισμός Ποίησης (η συνέχεια...)
Οι συμμετοχές θα δημοσιεύονται ως topics σε αυτήν την ενότητα ώστε να μπορούν τα μέλη να σχολιάζουν σε κάθε topic ξεχωριστά. Επίσης, μετά από συνεννόηση με τη διαχείριση (πμ σε εμένα), τα topics μπορούν να κλειδώνονται για να μην επιτρέπονται νέα σχόλια...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης